Heb je vragen over hoe deze site werkt of opmerkingen waar anderen van kunnen leren?

Door middel van dit artikel doen we een voorzet door een paar vragen en antwoorden te plaatsen. Staat je vraag hier niet bij, stel hem ons gerust. Als de opmerking of vraag en het antwoord relevant kan zijn voor iedereen plaatsen we deze bij dit artikel.

Voor wie is deze webkrant?
Voor alle mantelzorgers en betrokkenen uit regio De Velden, hieronder vallen de dorpen: Zandpol, Erica, Schoonebeek, Veenoord en Nieuw-Amsterdam.
Je kunt hier niet alleen informatie vinden maar ook gemakkelijk artikelen aanleveren of reageren en zo kennis uitwisselen.

Worden alle reacties of artikelen geplaatst?
Als je reactie of artikel daartoe bijdraagt kun je er op rekenen dat deze geplaatst wordt. Liever niet anoniem, maar als de inhoud relevant is en bijdraagt aan onze doelstelling willen we dat zeker respecteren.
We willen dat alle mantelzorgers en betrokkenen zich vrij en veilig voelen om elkaar goed te informeren en daarbij kennis, ervaringen en ideeën met kunnen delen.

Wanneer zie ik mijn bijdrage of reactie in de webkrant?
Het is ons streven dat je bijdrage uiterlijk de eerste volgende werkdag geplaatst is. En je krijgt altijd een antwoord als we het niet kunnen plaatsen.

Waarom wordt deze vorm, een webkrant, en geen forum of weblog gebruikt?
We gebruiken deze 'webkrant' omdat het heel gemakkelijk is om mee te werken. En dat geldt dus voor iedereen die mee wil doen, voor de participerende lezer en voor de redactie.
We willen geen debat met individuen, of achteraf reacties weghalen, maar zorgvuldig samen werken aan een gemeenschappelijke kennisontwikkeling, ervaringsuitwisselingen en reflexie.