2020 begint zoals elk jaar. Al snel is er paniek in China: corona. Maar ach, dat is ver weg, niet dan? Nee dus en in februari moet ook Nederland eraan geloven. Iedereen in lock-down. Geen samenkomsten meer, geen familiebezoeken, hulp op afstand, enzovoort. En dus ook geen activiteiten voor ons en onze mantelzorgers.

Om deze mantelzorgers toch een hart onder de riem te steken hebben we in de week voor Pasen bij iedereen een orchidee bezorgd. Maar corona was niet zo snel voorbij en de zomer nadert.

We willen graag contact houden met onze mantelzorgers. Dat doen we dan ook in de vorm van een geluksklavertje als boekenlegger en daarbij een bon van de plaatselijke bakker. In week 26 brachten we het rond.

Beide attenties worden met veel mooie woorden en in dank ontvangen.

Nu lijkt het erop dat corona zich wat terugtrekt en we hopen dat het niet terugkomt. Dat ligt ook ten dele aan ons gedrag. Dus nog even volhouden maar!! Samen staan we sterk.

We willen dan ook als alles het toelaat in september weer een avond organiseren. We kunnen dan onze ervaringen en zorgen met elkaar delen. Een spelletje bingo zou ook een mogelijkheid zijn.

Hou voor de datum, plaats en inhoud je mailbox in de gaten.